Despre Noi

Red Frog Agentie S.R.L este o companie cu sediul in Romania ce are la baza  personal german, deci experienta ampla in ceea ce privesc serviciile de calitate, astfel va putem garanta succesul afacerii tale. Compania noastra  ofera o gama larga de servicii ce vin in sprijinul dvs. in mediul online si nu numai. Diversitatea serviciilor oferite de noi poate acoperii  necesitatile dvs. cu un singur click.

Activam pe multe segmente de piata din Romania, servicii IT, platforme turistice si un segment destul de important, respectiv consultanta. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim nativ limba germana, avem conexiunile directe cu oamenii potriviti de pe teritoriul Germaniei, astfel incat te putem ajuta sa obtii ceea ce iti doresti pentru tine si afacerea ta.

Consultanta

Cu peste 30 de ani experienta in Germania in domeniul consultantei, compania noastra va ofera cele mai bune conexiuni si oportunitati de abordare pentru afacerea dvs. Venim in sprijinul firmelor, institutiilor de stat sau oricarei persoane care doreste sa isi propulseze afacerea la un alt nivel. Suntem o echipa cu personal vorbitor de limba germana nativ, astfel daca doresti sa creezi conexiuni directe sau sa iti gasesti oamenii potriviti pentru a te dezvolta noi suntem alaturi de dvs.

Actionam cu profesionalism si punctualitate, ne adaptam la orice cerere, dezvoltam parteneriate si asiguram consultanta, livrand solutiile cele mai bune, adaptate pentru maximul de impact posibil.

Servicii IT

Raspundem cu entuziasm solicitarilor tale, creand strategii potrivite nevoilor de afaceri. Compania Red Frog Agentie S.R.L. vine in ajutorul clientilor, definind strategii si livrand solutii eficiente care va vor ajuta sa avansati si sa cresteti potentialul afacerii dvs.

Dezvoltam site-uri web responsive pe diferite platforme de CMS

Va putem ajuta prin a crea planuri si strategii de marketing pentru afacerea ta

Oferim consiliere individuala si sprijin pentru a atinge obiectivele de care aveti nevoie

Cream si administram magazine online si dezvoltam solutii de comert electronic

Dezvoltam si programam aplicatii mobile pentru Android, IOS si Windows

Va ajutam cu o prezenta in mediul online prin indexarea site-ului web in motoarele de cautare

PLANIFICARE & STRATEGIE

Discutam, planificam si alegem cea mai buna strategie care sa se potriveasca clientilor.

DESIGN & DEZVOLTARE

Facem schita si design-ul si incepem dezvoltarea functionalitatilor site-ului.

TESTARE & LIVRARE

Testam toate functionalitatile, iar dupa ce totul este perfect, livram produsul.

Urlaub in Rumänien (UiR)

Romania este o tara frumoasa datorita reliefului diversificat de care turistii atat romani cat si straini s-au indragostit de la prima vedere. Lantul Carpatic, Delta Dunarii, Marea Neagra, lacuri glaciare, paduri, grote de sute de ani, dealuri si campii foarte vechi sunt cateva elemente din minunanta natura a tarii noastre.

Pentru asta ne-am gandit sa realizam acesta platforma pentru a promova turismul din Romania. Intenţia noastră este să vă oferim informaţii despre regiunile şi numeroasele atracţii turistice din România, despre cele mai frumoase locuri de vizitat cat si despre istoria si traditiile romanilor.

Image

Galati Braila Sibiu Buzau Iasi Timisoara Tulcea Brasov Constanta Bacau Craiova Cluj-Napoca

Meniu