Despre Noi / Recrutare Personal

Red Frog Agentie S.R.L. vine in ajutorul tau si doreste prin profesionalism si seriozitate sa dezvolte o relatie de lunga durata bazat pe respect si incredere maxima in ceea ce priveste toti candidatii nostrii pe tot parcursul colaborarii. Venim in sprijinul oamenilor ce doresc un loc de munca in Germania, serios, bine platit.

Echipa noastra va sta la dispozitie si va asigura ca veti gasi un loc de munca exact asa cum va doreati. Avem pentru dvs. mai multe variante si optiuni, trebuie doar sa va ganditi in ce domeniu sunteti potrivit, aplicati iar noi va programam la un interviu pentru a ne cunoaste mai bine.

Stim cat de greu este pentru tine sa gasesti de lucru, pe un salariu decent si conditii bune, astfel te ajutam cu diferite oferte de munca pentru Germania.

Conexiunile nostre cu Germania sunt directe si va garantam o comunicare excelenta, conditii de munca foarte bune deoarece vom depune toate eforturile pentru a lucra in cel mai onest mod si eficient, prin contracte de munca, asigurari si tot ceea ce este necesar dumneavoastra. Garantam si pentru o conexiune extraordinara intre angajator si angajat, acest lucru din urma fiind cel mai important.

Oferim locuri de munca in Germania, recrutam personal si va oferim cele mai actuale oferte de munca pentru diferite domenii, fara comision de intermediere si cu contracte de munca legale.

Servicii IT

Raspundem cu entuziasm solicitarilor tale, creand strategii potrivite nevoilor de afaceri. Compania Red Frog Agentie S.R.L. vine in ajutorul clientilor, definind strategii si livrand solutii eficiente care va vor ajuta sa avansati si sa cresteti potentialul afacerii dvs.

Dezvoltam site-uri web responsive pe diferite platforme de CMS

Va putem ajuta prin a crea planuri si strategii de marketing pentru afacerea ta

Oferim consiliere individuala si sprijin pentru a atinge obiectivele de care aveti nevoie

Cream si administram magazine online si dezvoltam solutii de comert electronic

Dezvoltam si programam aplicatii mobile pentru Android, IOS si Windows

Va ajutam cu o prezenta in mediul online prin indexarea site-ului web in motoarele de cautare

PLANIFICARE & STRATEGIE

Discutam, planificam si alegem cea mai buna strategie care sa se potriveasca clientilor.

DESIGN & DEZVOLTARE

Facem schita si design-ul si incepem dezvoltarea functionalitatilor site-ului.

TESTARE & LIVRARE

Testam toate functionalitatile, iar dupa ce totul este perfect, livram produsul.

Galati Braila Sibiu Buzau Iasi Timisoara Tulcea Brasov Constanta Bacau Craiova Cluj-Napoca

Meniu